Udgivet i Elektronik og Livsstil

Bruger du meget tid foran computeren? Her er 10 gode grunde til at du skal investere i en ordentlig kontorstol

Af Harddisk.dk

Hvis man bruger meget tid foran computeren, så er det også vigtigt, at man er opmærksom på sin krop, hvorfor det kan give rigtig god mening at få fingrene i en god kontorstol. Bliv meget klogere på det herunder.

1. Du får ondt i kroppen

Helt så simpelt kan det siges. Hvis du efter en dag, i din nuværende kontorstol, har ondt i kroppen, så er der noget galt. Her kan det  selvfølgelig være indstillingen på stolen, der er  problemet, men det kan også være, at den stol du ejer, ikke passer til din krop. Får du derfor ondt i ryggen eller rumpetten efter en lang dag i din kontorstol, så er det tid til at skifte den. Din kontorstol skal ikke gøre ondt.

2. Du får spændinger i nakken

Det relaterer sig til samme emne, men det kan være mere usynligt, og være uden smerter. Så bare fordi du ikke får ondt i hele kroppen efter en dag i din stol, så er det optimale selvfølgelig, at du slet får nogen problemer overhovedet. Spændinger i nakken kan sætte sig som en spændingshovedpine og skabe større problemer generelt. Så føler du hele tiden, at du er spændt op, så skift din kontorstol med det samme.

3. Din stol er ved at være slidt

Din kontorstol bliver slidt over tid, så selvom den egentlig har været god engang, og du ikke har oplevet problemer før, så kan det opstå over tid. Derfor, hvis du føler at der sker en ændring i din komfortabilitet, så skynd dig at skifte din stol.

4. Du har arvet din kontorstol

En kontorstol skal passe til dig, og den stol der passer til dig, passer nødvendigvis ikke til andre. Så har du arvet din kontorstol, vil du som regel hurtigt kunne mærke, om den passer til dine behov. Blandt andet via nogle af de faktorer vi allerede har været ind på. Derfor skal du altid være opmærksom ved en arvet stol.

5. Du fandt din kontorstol i genbrug

Genbrug er fint for mange ting, der er dog, som mange af de nævnte årsager og ting vi allerede har været inde på, gode grunde til ikke at gå i genbrug, når det gælder en kontorstol. Den kan være slidt, den kan passe til en anden, og den kan være fra en tid, hvor komfort og stabilitet ikke var i højsædet.

6. Du kan ikke lide designet på din kontorstol

Nogle gange er det helt simpelt designet, der er problemet for mange. Mange går efter en helt speciel type kontorstol. Den skal passe ind i de rette rammer. De skal helst gøre kontoret mere stilfuld, og de skal samtidig være komfortable og tjene din krop. Mange gange spiller komfortabilitet og design ikke sammen. Der findes dog kontorstole, der kan rumme begge dele, og hvis du er en af dem, der går op i designet i hjemmet, så skift den grimme stol ud med en ny, der får det hele til at spille sammen.

7. Din krop har ændret sig over tid

Vi kan ligeså godt være ærlige overfor os selv. Vi bliver ældre, og vores krop ændrer sig over tid. Om problemet ligger i at vi spiser for meget eller for lidt, om vi træner for meget, eller om vi træner for lidt. Det er sådan set ligegyldigt. Kontorstolen skal tilpasses den krop vi har i dag, og ikke den vi havde i går. Derfor skift din stol, hvis du har ændret din livsstil markant. Eller du føler din krop er vokset fra den. For den stol du havde i går kan måske være forkert i dag.

8. Du arbejder meget hjemmefra

Mange arbejder mere og mere på deres hjemmekontor. Det er blevet mere normalt, og arbejdsgiverne har fået øjnene op for, at der er visse fordele i det. Hvis du er en af dem, der arbejder hjemmefra, så skal du huske at tjekke om dit hjemmeudstyr er i orden.

Og her tæller kontorstolen naturligvis også. Hvis du kun bruger en eller to timer om dagen i stolen, så kan du nøjes med en lidt mindre kompliceret stol, men hvis du tilbringer mange timer hjemme foran computeren, så gør dig selv en tjeneste, og kig på om du skal have udskiftet din kontorstol.

9. Den skal bruges af flere personer

Vi har været inde på, at din kontorstol skal passe til dig. Det kan dog være, at andre også skal gøre brug af din stol, så derfor kan det være en fordel, at du kigger på at skifte til en stol, der er mere “bred”.

Med bred menes selvfølgelig, at den passer til flere personer. For så vel som du kan få en stol, der passer lige præcist til dig, så kan du også få en stol, der sikkert kan passe til hele familien, og det kan måske være en fordel hos nogle. Overvej derfor at skifte til sådan én, hvis flere personer bruger den.

10. Du gamer meget

En kontorstol er jo ikke kun, hvad navnet antyder, en kontorstol. Der findes andre afarter, og her er gamerstolen en af dem. Har du brug for en gamerstol? Det er ikke det gængse valg til dem, der arbejder hjemmefra, men det er et rigtig godt valg til dem, der gamer. Stolen giver en rigtig god støtte, og nogle kommer med højtalere i støttepuderne.

Du kan få dem i mange forskellige og komplicerede versioner, men fælles for dem alle er, at de er rigtig gode til hvad navnet antyder, at game. Bruger du din stol til at game meget, så gør dig selv en tjeneste og få en gamerstol. Hvis du er gamer og ikke har en gamerstol, er det lidt som hvis en racerkører sad på en træstol i sin racerbil.  


 

Find det du mangler på harddisk.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.935 produkter fra mere end 32 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 14.630 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:03:33.

2
Produkttyper
4.935
Produkter
32
Forhandlere
14.630
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.